Vloerverwarming voor uw kantoor of werkruimte

Wij zijn verheugd jou als professionele partner te mogen verwelkomen in onze community van deskundige zzp’ers en vakmensen.

Bij LegHetZelf streven we ernaar om jouw zakelijke behoeften te vervullen met hoogwaardige producten en uitstekende service.
Als zakelijke klant heb je toegang tot ons uitgebreide assortiment aan vloerverwarmingsmaterialen.

Meld je vandaag nog aan als zakelijke klant bij LegHetZelf en ontdek hoe wij jouw onderneming kunnen ondersteunen bij het realiseren van hoogwaardige vloerverwarmingsprojecten. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en jouw projecten tot een succes te maken!

Aanvraag starten

Let op, wij nemen alleen branche gerelateerde aanmeldingen in behandeling

  Leghetzelf vloerverwarmingzorgt ervoor dat u snel en eenvoudig zelf vloerverwarming kunt monteren, tegen een voordelige prijs

  Gemakkelijk zelf uw vloerverwarming leggen

  Leg het zelf vloerverwarming is onderdeel van Triple A Verwarming B.V. dat toonaangevend is in Nederland op het gebied van levering en montage van verschillende vloerverwarmingssystemen. Wij zijn gespecialiseerd in draadstaalsystemen, tackerplaatsystemen en noppenplaatsystemen, waarbij het hoogste rendement wordt gehaald. Leghetzelfvloerverwarming.nl levert complete pakketten voor de diverse vloerverwarmingssystemen, waarbij hoge kwaliteit materialen, montagegemak, een scherpe prijs en een snelle levering de succesfactoren zijn.

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis legplan
  • Vervoer met eigen transport
  • Voordelig geprijsd

  Handige, complete doe-het-zelfpakketten

  Leghetzelfvloerverwarming.nl maakt het u gemakkelijk met handige doe-het-zelfpakketten, waar alle vloerverwarmingsonderdelen van de hoogste kwaliteit in zitten. U kunt zo aan de slag. De levering is inclusief een duidelijke installatiehandleiding van het gekozen draadstaalsysteem, tackerplaatsysteem of noppenplaatsysteem. Daarnaast kunt u diverse instructievideo’s op onze website bekijken, specifiek over welk type vloerverwarming te kiezen, waarom zelf vloerverwarming leggen, draadmatten leggen, noppenplaten leggen, tackerplaten leggen, een vloerverwarming verdeler aansluiten en randisolatie bevestigen.

  Gratis legplan en snelle prijsberekening

  Een gratis legplan helpt u de vloerverwarming goed te monteren. U berekent met onze online tool aan de hand van het aantal vierkante meters snel uw totale pakketprijs. Bestellen van onze voordelig geprijsde producten kan eenvoudig in onze webshop. Het complete vloerverwarmingspakket wordt binnen 48 uur geleverd. Het is ook mogelijk om onze locatie in Heteren te bezoeken en uw systeem uit te kiezen.

  Onze deskundige klantenservice informeert en adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden en verschillende toepassingen. Bel op werkdagen naar 088 – 022 7850 of stuur een e-mail naar [email protected].