Over ons

Advies nodig bij uw aankoop?

Onze klantenservice helpt u graag verder.
+31 (0) 88 022 7850
Op werkdagen van 08.00-12.00 & 13.00-17.00
Vrijdag sluiten wij om 16.00

Leghetzelf vloerverwarmingzorgt ervoor dat u snel en eenvoudig zelf vloerverwarming kunt monteren, tegen een voordelige prijs

Gemakkelijk zelf uw vloerverwarming leggen

Leg het zelf vloerverwarming is onderdeel van Triple A Verwarming B.V. dat toonaangevend is in Nederland op het gebied van levering en montage van verschillende vloerverwarmingssystemen. Wij zijn gespecialiseerd in draadstaalsystemen, tackerplaatsystemen en noppenplaatsystemen, waarbij het hoogste rendement wordt gehaald. Leghetzelfvloerverwarming.nl levert complete pakketten voor de diverse vloerverwarmingssystemen, waarbij hoge kwaliteit materialen, montagegemak, een scherpe prijs en een snelle levering de succesfactoren zijn.

  • Levering binnen 2 werkdagen
  • Gratis legplan
  • Vervoer met eigen transport
  • Voordelig geprijsd

Handige, complete doe-het-zelfpakketten

Leghetzelfvloerverwarming.nl maakt het u gemakkelijk met handige doe-het-zelfpakketten, waar alle vloerverwarmingsonderdelen van de hoogste kwaliteit in zitten. U kunt zo aan de slag. De levering is inclusief een duidelijke installatiehandleiding van het gekozen draadstaalsysteem, tackerplaatsysteem of noppenplaatsysteem. Daarnaast kunt u diverse instructievideo’s op onze website bekijken, specifiek over welk type vloerverwarming te kiezen, waarom zelf vloerverwarming leggen, draadmatten leggen, noppenplaten leggen, tackerplaten leggen, een vloerverwarming verdeler aansluiten en randisolatie bevestigen.

Gratis legplan en snelle prijsberekening

Een gratis legplan helpt u de vloerverwarming goed te monteren. U berekent met onze online tool aan de hand van het aantal vierkante meters snel uw totale pakketprijs. Bestellen van onze voordelig geprijsde producten kan eenvoudig in onze webshop. Het complete vloerverwarmingspakket wordt binnen 48 uur geleverd. Het is ook mogelijk om onze locatie in Heteren te bezoeken en uw systeem uit te kiezen.

Onze deskundige klantenservice informeert en adviseert u graag over de uitgebreide mogelijkheden en verschillende toepassingen. Bel op werkdagen naar 088 – 022 7850 of stuur een e-mail naar [email protected].